Leuk dat je mijn Stresskip Magazine gaat lezen!

Ik garandeer je een heerlijk moment voor jezelf waarin ik veel kennis en tips deel met je.
Geef je naam en e-mailadres op om toegang te krijgen tot het ruim 18 pagina’s tellend magazine waarin ik mijn gouden tips deel, inspirerende quotes, twaalf manieren om ‘nee’ te zeggen, een thema artikel over het belang van voelen en de voedings do’s en dont’s bij stress. Allemaal gratis! Je krijgt dan één keer per week waardevolle tips van de Stresskip voor minder stress in jouw leven. Want zeg nou zelf; jij bent toch ook liever een ‘blij ei’?
Enne wel lezen hè? Want alleen downloaden werkt niet tegen minder stress. Daarvoor zul je toch echt eerst even op de billen moeten. Goed moment om er meteen ook even wat lekkers bij te pakken en iedereen in huis te melden dat je even niet beschikbaar bent. Heb je meteen mijn eerste gouden tip opgevolgd!
Heel veel leesplezier!

Stresskip Magazine: voor een
break in je drukke dag.

Herken jij de Stresskip in jezelf en kun je wel wat hulp gebruiken?

Boek dan een GRATIS 30 minuten gesprek met mij. Na het invullen van je gegevens en het vragenformulier krijg je van mij drie opties om het gesprek in te plannen. Het gesprek wordt gehouden via Skype of Facetime. Door middel van de antwoorden die jij geeft op het vragenformulier bereid ik me goed voor, zodat we tijdens het gesprek meteen stappen kunnen maken. Daarbij deel ik minimaal twee gouden tips die je direct kan toepassen. Helemaal gratis dus hè?! Kom op, let’s meet!

Boek een gratis gesprek

Wil je nog meer tips om je hoofd niet te verliezen? Like dan mijn Facebookpagina waar ik meerdere keren per week mijn kennis en tips deel.

Gallery

[mgl_instagram_gallery type=”user” number=”6″ cols=”3″ cache=”3600″ direct_link=”true” responsive=”false” next_text=”Vorige” previous_text=”Volgende” cut_text=”80″ username=”destresskip”]